Vásárlási, fizetési és garanciális feltételek

Garanciális feltételek:

Használt kávégépek esetén:

Minden általunk forgalmazott használt Jura kávégépen teljes felújítást zsírtalanítást és vízkőtelenítést végzünk majd hosszas tesztelés és takarítás után kerül eladásra kifogástalan esztétikai és műszaki állapotban. A szervizelés során a központi egység a daráló és a kazánok komplett felújításon esnek át. Kávégépeinkre minden esetben 6 hónap a normál használat melletti természetes elhasználódásból keletkezett hiba díjmentes garanciális javítását vállaljuk amely előzőleg egyeztetett címre való eljuttatása és vissza szállíttatása a vevő kötelezettsége, amennyiben a javítás valamilyen oknál fogva nem lehetséges vagy nem gazdaságos akkor ugyanolyan típusú készülékre cseréljük és díjmentesen kiszállíttatjuk. Garancia nem vonatkozik a rendeltetésellenes használatból következett hibák kijavítására tisztítás karbantartás elmulasztása miatt keletkezett dugulásokra, zsírosodásokra idegenkezűség által okozott meghibásodásokra és semmilyen külső és belső törésre.

Garanciális javítás esetén a szállítási költség a vevőt terheli!

Fizetési feltételek:

Fizetni készpénzzel személyes átvételkor, banki utalással előre utalás esetén, illetve postai utánvétellel lehetséges.

Szállítási feltételek:

A szállítás a megrendelés napjától –ami e-mail-ben vagy telefonon történik- igyekszem 2-5 munkanapon belül teljesíteni, amit a Magyar Posta Futárszolgálatával, értékbiztosított, törékeny csomagként adok fel.

A szállítás költségei a vevőt terhelik, 50 000 Ft-os értékhatárig 2 400 Ft, 50 000-100 000 Ft-ig 3 400 Ft, 100 000 Ft felett 4 700Ft a postaköltség.

Jura kávéfőző a Facebookon!