Posts Tagged ‘jura kávéfőző’

Feketén vagy krémesen szereted? – Ilyen vagy a szerelemben!

Van, aki forrón szereti, van, aki jegesen, és van, aki koffein nélkül. Ha szenvedélyes kávéimádó vagy, akkor éppúgy élvezed az ízeket, mint a szerelmet. Igen, éppúgy. A kávéivás ugyanis árulkodhat érzelmi és érzéki életedről is.

Erős fekete – erős egyéniségeknek

Az erős egyéniségek erős feketét isznak. Ha az eszpresszó a kedvenced, több-kevesebb cukorral és egy csepp tejjel vagy tejszínnel, akkor igazán határozottan intézed a szerelmi ügyeidet. Pontosan tudod, hogy mit akarsz, és amit akarsz, azt el is éred. Az élet minden területén vezető szerepre törsz, éppúgy szereted irányítani a kedvesedet, mint ahogyan az érzéki élményeket is kézben tartod. És éppen ez az, ami miatt gyakran maradsz egyedül. Kevesen élvezik, ha minden lépésüket előre meghatározzák, inkább hagyd, hogy néha a pasid is érvényesüljön, te is boldogabb leszel.

Szexi kávék

A kávéivás a napi rutin része, sokan és sokféleképpen szeretjük, és az is biztos, hogy igazán csak azt tudjuk szeretni, amiről tudjuk, hogyan szeressük!

Gasztronómiai értelemben a kávé a nap elkezdéséhez, a napi életvitel során történő étkezésekhez kötődik. Az idő előrehaladtával inkább már kísérő, az étkezést lezáró gasztronómiai funkciója van csak. Mindenkinek megvan a maga kedvenc fajtája, kávézója. Azonban sokszor érdemes a legalapvetőbb dolgokat újra felfedezni, nagyobb tudatossággal végezni egy olyan egyszerű tevékenységet is, mint a kávéivás.

Jura kávéfőző a Facebookon!